Castigatoarea Miss Diaspora 2009
12:49 | Author: Andrei
Locul I a fost castigat de Alexandra Maria Tarcu din Canada, locul al II-lea a fost castigat de Alina Stoiadin din Australia iar locul al III-lea a fost castigat de Georgiana Valentina Mitrica din Belgia si Marcie Streza din SUA iar premiul de popularitate a fost castigat tot de Alexandra Maria Tarcu din Canada.

This entry was posted on 12:49 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

22 comentarii:

On 18 august 2009 la 15:00 , riro spunea...

Nu stiu ce sa zic pe strada sunt fete mai faine. Sau daca nu dute pe litoral.

 
On 19 august 2009 la 06:07 , Anonim spunea...

fata este frumoasa intr-adevar .

 
On 19 august 2009 la 06:07 , Anonim spunea...

superba ,si are un zambet f. cald

 
On 19 august 2009 la 08:24 , Vlad spunea...

Canadianca a castigat prin frauda, cel putin premiul de popularitate unde s-a votat pe internet. Intre orele 19:20 si 19:30, cu numai o ora si jumatate inaintea incheierii votarii electronice, eschimoasa a primit un numar de peste 3000 de puncte (echivalentul a peste 300 de voturi electronice acordate cu nota maxima in favoarea acesteia). Deci votul electronic a fost fraudat masiv si nimeni n-a zis nimic! Atunci e foarte probabil ca si premiul I (titlul de Miss Diaspora) sa fi fost cumparat de catre eschimosi. Bataie de joc e putin spus!!!

 
On 19 august 2009 la 11:02 , Andrei spunea...

Vlad, iti spun sigur din surse sigure ca juriul nu a fost cumparat, a castigat chiar in unanimitate.

 
On 19 august 2009 la 16:07 , Unknown spunea...

Felicitari tuturor.
Ceva frumos s-a intimplat la Callatis. Si romanii pot fi in top cind vor.

Un eschimos canadian

 
On 20 august 2009 la 19:32 , Anonim spunea...

Hotii de eschimosi au furat titlul de Miss Diaspora!

 
On 20 august 2009 la 19:34 , Anonim spunea...

Mai Andrei, iti spun eu cat se poate de sincer ca Vlad are dreptate, iar tu nu stii ce vorbesti. Stiu si eu ca s-a furat premiul de popularitate, hai sa fim seriosi ca ne sade mai bine.

 
On 21 august 2009 la 02:04 , Andrei spunea...

Eu nu am zis de premiul de popularitate.
Eu vorbeam de premiul de Miss Diaspora pentru ca vorbesc din surse foarte sigure,

 
On 21 august 2009 la 02:15 , Anonim spunea...

dar de locul 2 nu zice nimeni nimic?? crede cineva ca este logic ceea ce s-a intamplat? adica fata care zice, "eu va face sa fixeaza drumurile, sa le face mai late sa putem sa circulam, sa face curatenie pe strada sa vina lumea si sa vede ce frumoasa-i mangalia!"... impreuna cu o demonstratie ridicola de "kick box" ia locul 2? scuza-ma dar erau alte fete acolo cu mult mai mult talent si inteligenta, care chiar meritau un loc mai bun. si cum de parintii ei s-au trezit hop trop cu ecusoane de V.I.P. in seara aia? iti da de gandit, nu?

 
On 21 august 2009 la 02:21 , Anonim spunea...

andrei, de unde stii tu ca a castigat in unanimitate?

 
On 21 august 2009 la 11:17 , Andrei spunea...

Pentru ca cineva apropiat mie, a facut parte din juriu.

 
On 22 august 2009 la 06:15 , Unknown spunea...

Concursul a fost reusit. Felicitari organizatorilor; dovedesc gust, talent, pricepere in a face cunoscuta Mangalia si nu numai.
Capetele "fierbinti" nu fac decit sa confirme regula. A fost frumos, corect si a avut clasa.

Acelalasi eschimos

 
On 22 august 2009 la 22:16 , Anonim spunea...

Foarte frumos blogul si concursul Miss Diaspora a fost foarte frumos, fetele au fost minunate, dar asa este de fiecare data, nu pot lua toate premiu, altfel nu s-ar mai numi concurs.

 
On 23 august 2009 la 17:47 , Anonim spunea...

De ce sinteti rautaciosi??????????
BRAVO FETELOR toate ati fost cistigatoare in primul rind numai pt ca ati fost pe scena de la Mangalia iar pt domnul anonim cu comentariul pt fata de pe locul 2 in primul rind proba a fost de Muay Thai nu de kick box iar daca ai avea putina minte tiai da seama ca daca a plecat de la 2 ani din romania nare cum sa vb perfect dar cinste ei ca se descurca cu vorbitul iar pt orice oras din Romania drumurile, gropile si curatenia sint prioritatile care iti aduc turisti.Iar parinti ei au avut tot timpul statul de V.I.P pt ca sint membri ai organizatiei Diaspora iar ei au partacipat in fiecare zi la intilnirile dintre participanti Diassporei daca sti ce inseamna asta??

 
On 27 august 2009 la 19:32 , Anonim spunea...

tanara din Portugalia trebuia sa castige, a fost cea mai inteligenta si la proba indivuala a fost superba cu dansul ei latino. Imi pare foarte rau ca juriul nu apreciat-o, dar s-au uitat numai la bani...

 
On 3 octombrie 2009 la 07:13 , Anonim spunea...

vulpea zice ca strugurii sunt acrii cand nu ajunge la ei. Asta pentru cel care tot spune ca totul a fost aranjat.

Nu avea dece sa fie aranjat pentru ca nu au fost interese majore la mijloc.

 
On 22 octombrie 2009 la 00:01 , Anonim spunea...

mie foarte greu sa cred ca domnisoara eschimoasa a castigat prin unanimitate. Zic asta si pentru ca eu am surse sigure din Juriu deci Andrei shhht... si mai stiu ca am fost si pe acolo ca domnisoara "eschimoasa" se intelegea foarte bine cu "Miss World 1996 Monica Tusac" care facea parte din juriu ..si ca fiisa lo doamna Monica a mers in culise in seara concursului DOAR ca sa ii ureze bafta domnisoarei eschimoasa....asa ca shhht... ca au fost multe rahaturi la mijloc...si nu vorbiti fara sa stiti...miss cu 75 in talie? si care nici macar nu stie cine a fost Mihai Viteazu? Come onnnnnn!!!!

 
On 16 ianuarie 2010 la 15:47 , Anonim spunea...

normal ca a fost fraudat concursul eu am fost participanta si stiu ce sa intamplat in fiecare minut in spatele acestui concurs,eu cred ca o persoana care participa la un concurs de miss e stresata si agitata pentru ca nu stie daca o sa castige cum se explica ca alexandra canada eschimoasa era tot timpul fericita si cu zambetul pe buze...noi stiam cu 2 zile inainte cine o sa castige asa e romania tocmai deaia pleaca atatia tineri din romania prea multa frauda si mafie.

 
On 24 ianuarie 2010 la 16:03 , Anonim spunea...

doooooamneee...ce oameni ofticosi :)) o cunosc pe alexandra de foarte multi ani si e una dintre cele mai bune prietene alea mele. Prin urmare, stiu SIGUR ca nu a fost nimic aranjat, mai ales ca la cateva zile dupa concurs stateam amandoua si comentam cum oare dintre atatea fete a castigat tocmai ea.
Iar legat de faptul ca era fericita si nu avea nici un stres..pai asa e ea :) si daca ii cade un ghiveci in cap pe strada tot cu zambetu pe buze e :))
Asa ca eu zic sa lasati rautatile la o parte si sa get a life ;)

 
On 6 iunie 2011 la 06:42 , Anonim spunea...

I woooooooon Bitches ! :) :) :) :) :) :) :) :) cine a castigat si cum a castigat, voi care comentati cu rautate pana la urma stiti voi care a fost adevarul ? Ati vrea sa fi fost cum ziceti voi, dar n-a fost asa.

 
On 6 iunie 2011 la 06:48 , Anonim spunea...

fata din concurs, cu comentariul despre zambetul alexandrei, te-ai gandit vreodata ca poate de aceia a castigat? tocmai pentru ca zambea mereu si nu statea bosumflata, nefericita si pusa sa vada nedreptatea in tot si in toate?